Yritysluennot

Parisuhdehuolto ja työhyvinvointi

Arvoisa yritysjohtaja / henkilöstöjohtaja

Olen Veikko Lahtinen parisuhdeneuvoja ja keskityn parisuhteen vaikutuksiin työympäristössä, sen ilmapiiriin ja lopulta työn tuloksiin. Työhyvinvoinnista on tullut sanana lähes muoti-ilmiö, mutta mielestäni monien hyvien asioiden joukosta on puuttunut yksi ehkä kaikkein tärkein asia joka vaikuttaa, työntekijän ja työympäristön hyvinvointiin on parisuhdeasiat. Työnantajia syyllistetään mielestäni liian paljon, työntekijöiden työuupumisesta ja sitä kautta loppuunpalamisesta. Tämä oli yksi syy siihen, että ryhdyin miettimään yleensäkin parisuhteen merkitystä ihmiskunnan hyvin- tai pahoinvointiin.
Voidaan kiistattomasti sanoa, jos parisuhde toimii hyvin, niin työntekijä on positiivisempi ja energisempi myös työpaikalla, energisyys ja positiivisyys siirtyy myös työyhteisöön, mikä näkyy varmasti myös työn tuloksissa.

Panostamalla työtekijöiden tunne-elämän ja sitä kautta parisuhteen hyvinvointiin on helpoin ja edullisin tapa nostaa yrityksen tulosta. Suorat ja hyvin nopeat vaikutukset ovat:

  • työilmapiirin selvä paraneminen
  • sairaspoissaolojen selkeä väheneminen
  • helpoin tapa ottaa Sipilän 5 % tuottavuusloikka

Helppo tapa järjestää eri henkilöstöryhmille ihan työn lomaan 45 min luento, vaikka aamun avauksena, mikä olisi varmasti aivan uutta, tai liitettynä liikunnallisen työhyvinvointipäivän yhteyteen.

Luentoni sopii kaikille suurimmasta johtajasta nuorimpaan harjoittelijaan.

YHTEISTYÖTERVEISIN

Veikon parisuhdehuolto

Ota yhteyttä joko sähköpostilla tai soita minulle kerron mielelläni enemmän.
Veikko puh. 050 3069070
sähköposti: veikko.lahtinen@parisuhdehuolto.fi