Parisuhdevuosi 2017 yrityksille

Työpahoinvoinnista yli 50 % johtuu parisuhdeongelmista

Työpahoinvoinnista yli 50 % johtuu parisuhdeongelmista, jotka tulevat kotoa työpaikalle ja tulehduttavat työilmapiiriä. Tähän on tarjolla lääkettä, jota kannattaa sinun kokeilla. Olen vakuuttunut sen lääkkeen tehosta joka vaikuttaa seuraaviin asioihin:

  1. Työilmapiiri paranee
  2. Sairaus poissa olot vähenee
  3. Yrityksen tulos paranee.

TÄSTÄ KANNATTAA OTTAA KOPPI !

Tehkäämme vuodesta 2017 parisuhteen vuosi. Nyt on hyvä aika pysähtyä miettimään mikä tässä elämässä on tärkeää. Päivät, viikot ja vuodet menevät niin nopeasti, että jotkut huomaavat vasta kuolinvuoteellaan ja toteavat ”en ole ehtinyt edes elää” silloin on jo liian myöhäistä.

Kun seurusteluvaiheen ihastus muuttuu rakkaudeksi, siitä syntyy parisuhde ja joka voi johtaa perheen perustamiseen. Tässä suurin ja tärkein on RAKKAUS, koska jokainen haluaisi, että se kestäisi läpi elämän. Se ei kuitenkaan ole itsestään selvä asia – parisuhdetta pitää hoitaa ja huoltaa aivan päivittäin.

Nyt monelle herää kysymys miten sitä parisuhdetta huolletaan. Tämä kysymys pysäytti myös minut miettimään ja toteamaan, ettei parisuhteen huoltamiselle ole mitään huolto-ohjeita olemassa ja jos on niin hyvin pinnallisia. Tällöin heräsi sisälläni ajatus jos minä joka olen tehnyt lähes kaikki virheet mitä parisuhteessa voi tehdä, voisin yhtäkin parisuhdetta auttaa ettei aivan mitättömien asioitten takia yhtään parisuhdetta hajoaisi. Päätin, että teen parisuhdehuolto ohjelman ja lähden siitä kertomaan ihmisille.

Parisuhde/työhyvinvointi luentoni sopii kaikille yrityksille, järjestöille, yhteisöille, liikunta ja urheiluseuroille, jos ja kun halutaan parantaa työhyvinvointia ja tuloksia kaikissa toiminnoissa. Tasapainoinen ja positiivinen ihminen luo myös ympäristöönsä positiivisuutta joka toimii lumipallo ilmiön tavoin.

Ota ROHKEASTI yhteyttä!

RAKKAUDELLA

Veikon Parisuhdehuoltoparkki
puh. 050 3069070